Programma’s

Assessment

Inzicht in mogelijkheden

Voor functies met een reëel afbreukrisico loont het de moeite om de selectieprocedure bij vacatures uit te breiden met een selectieassessment. U krijgt als werkgever een duidelijk inzicht in competenties van kandidaten die voor de functievervulling belangrijk zijn. In overleg met u richten wij het assessmentprogramma in.

Onze psychologen zijn goed in het taxeren van kandidaten en rapporteren, helder en to the point.

Ook voor ontwikkelassessments kunt u bij ons terecht, om bijvoorbeeld te bezien of een bepaald loopbaantraject voor een medewerker begaanbaar is.

 

Burn-out

Gezond blijven, gezond worden

Een burn-out kan ontstaan bij stress, grote druk of overbelasting. BehaviorChange helpt burn-out te voorkomen en zorgt er voor dat, wanneer er een burn-out is, mensen weer zo snel mogelijk gezond worden. Daarvoor zijn er twee programma:

 

Omgaan met…

Moeilijkheden overwinnen

Iedereen bevindt zich wel een in een moeilijke situatie. Moeilijke situaties bieden mogelijkheden tot groei en ontwikkeling. BehaviorChange helpt u daarbij. Daarvoor zijn er verschillende trainingen:

 

Persoonlijke ontwikkeling

Mogelijkheden onderkennen en laten groeien

Het vermogen van mensen om zich te ontwikkelen is enorm. Door de juiste aanpak kun je meer uit jezelf halen dan je voor mogelijk houdt. Dat geldt ook voor leiders en HR-managers die meer uit hun mensen willen halen. BehaviorChange helpt mensen en organisaties hun talenten te onderkennen en te laten groeien.

Ons aanbod omvat: